Skip Navigation or Skip to Content
logo
Vacature 3-6 jarige groep

Vacature 3-6 jarige groep

Leerkracht 3-6 jarigen!
(wtf 1,0)

 

Voor Speelleercentrum de Pionier, gevestigd in het mooie, groene Bunderspark in Veghel, zijn we op zoek naar een enthousiaste leerkracht!

Je gaat werken voor onze groep 3 tot 6 jarigen. Dit vraagt competenties van jou, met name op het gebied van groepsoverstijgend werken. De groep 3 tot 6 jarigen bestaat uit 8 peuters en 16 kleuters en wordt begeleid door een pedagogisch medewerker én de leerkracht die we zoeken! Zie je hierin de uitdaging en past dit bij jou, dan roepen we je van harte op om te solliciteren!

PIONIER JIJ MEE?
Zo zien wij de 3 tot 6 jarigen groep: het zorgt voor soepelere overgangen, er gaat minder informatie over kinderen verloren. Door intensieve samenwerking kan er beter op de ontwikkeling ingespeeld worden en op individuele behoeftes. Dit draagt bij aan de brede ontwikkeling. Kinderen kunnen samen leren, spelen en ontdekken op basis van hun interesses, maar bijvoorbeeld ook op basis van de moeilijkheidsgraad van een aangeboden activiteit of de mate waarin de kinderen wel of niet toe zijn aan een (volgende) leerstap.

Speelleercentrum de Poinier streeft naar een ononderbroken ontwikkeling van 0 tot en met 13 jaar. Hier wordt naast basisonderwijs ook peuteropvang, buitenschoolse opvang en dagopvang aangeboden. De kinderen verblijven in hetzelfde, ruime gebouw. Alle medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en willen uw kind graag ‘zien’.

De lijfspreuk van dit speelleercentrum is: SPELEND LEREN – LEREND SPELEN.
“Voelen en leren beïnvloeden elkaar voortdurend!” Een kind dat lekker in zijn vel zit staat open om te leren, een kind wat leert voelt zich competent (lekker in zijn vel). Naast de cognitieve ontwikkeling die wij als basisschool natuurlijk belangrijk vinden, hebben wij als Speelleercentrum een aantal “parels” om de brede ontwikkeling van onze kinderen te stimuleren.

Interesse? We zien je reactie graag uiterlijk 20 mei 2022 tegemoet. Stuur deze per e-mail naar Vanessa Hendriks: vhendriks@verdi.nl. Voor meer info, bel Vanessa op telefoonnummer 06-29055930.