Skip Navigation or Skip to Content
logo
Organisatie

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Kinderdagverblijf

Het leven is voor kinderen een grote ontdekkingstocht. Ons kinderdagverblijf is een veilige, vertrouwde speelplaats waar we samen oefenen voor de grote wereld. We zorgen dat je kind plezier heeft samen met andere kinderen en een plekje in de groep vindt. Zo kan jouw zoon of dochter straks met zelfvertrouwen de buitenwereld verkennen.

 

Vriendjes maken

De eerste vriendjes leert je kind vaak kennen op een kinderdagverblijf. Wij geven er kinderen ook alle ruimte voor. En elk jaar tijdens Vriendjesweek vieren wij vriendschap.

Naast hutten en zandkastelen, bouwen we samen met de kinderen ook aan vriendschappen. Hoe klein je kindje ook is, de eerste vriendjes en vriendinnetjes leert je zoon of dochter vaak kennen op ons kinderdagverblijf. En bij vriendschap hoort samen spelen, delen, maar ook ruzie maken en het natuurlijk weer bijleggen. Wie goed met anderen omgaat, maakt makkelijker vrienden. En dat is belangrijk, want echte vriendschap maakt het leven leuker en geeft zelfvertrouwen. Daarom stimuleren wij vriendschappen tussen kinderen. Wie het al jong leert, heeft er later profijt van.

Samen ontwikkelen

Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Zeker in de eerste jaren. Alles wat je kindje kan en doet, volgen wij nauwkeurig. We bieden ook speelgoed en activiteiten aan om verdere ontwikkeling te stimuleren.

Wij geven om je kind

We zijn er voor je zoon of dochter. We zijn trots als we zien hoe goed jouw kindje zich ontwikkelt en plezier bij ons heeft. Zijn of haar geluk, is ook ons geluk.

Wij zijn speciaal opgeleid om te zien welke stappen je een kind doormaakt. Daarnaast weten we hoe we kinderen het beste aandacht moeten geven, zodat ze zich thuis voelen. Bij een baby houden we heel goed rekening met het ritme van thuis. Op tijd slapen en eten zijn zeker in het begin extra belangrijk. En je kindje kan bij ons altijd een dagje komen wennen. Zo weten wij al voor de eerste echte opvang dag waar je zoon of dochter behoefte aan heeft.

Kinderdagverblijf in ons speelleercentrum hoort bij Partou kinderopvang voor meer informatie kunt u naar ; Kinderdagverblijf Lookveld 1 Veghel | Partou

 

 

Zien en gezien worden !